Veelgestelde vragen


Ik heb net een advertentie geplaatst op Feriaplaza. Hoe kan ik deze beheren?
Nadat u uw advertentie heeft geplaatst op Feriaplaza, heeft u een beheermail van ons gekregen. Daarin staan twee links, één voor het wijzigen van uw advertentie en één voor het verwijderen ervan. Mocht u niet (meer) in het bezit zijn van deze beheermail dan kunt u deze opnieuw aanvragen door een mailtje te sturen naar admin@feriaplaza.com

Als ik een Camper/Caravan/Vakantiewoning via Feriaplaza wil boeken, boek ik dan bij Feriaplaza?
Nee, u boekt niet bij Feriaplaza, maar direct bij de eigenaar cq. exploitant van de Camper/Caravan/Vakantiewoning. Feriaplaza brengt uitsluitend huurders en verhuurders met elkaar in contact. De verhuurders krijgen via deze website gelegenheid om hun Camper/Caravan/Vakantiewoning te presenteren en de huurders om deze presentatie te bekijken en daarop te reageren.

Wat kost adverteren op Feriaplaza?
Voor een basic advertentie helemaal niets: geen advertentiekosten en geen commissie. Een premium advertentie kost op jaarbasis € 59,95. Dat is per maand nog geen 5 euro. Daarvoor krijgt u veel meer functionaliteit waaronder online boeken, een gastenboek, meer media, enz.
Klik hier voor een compleet overzicht
Overigens steunt u door de aanschaf van een premium advertentie wetenschappelijk onderzoek naar de zeldzame, stofwisselingsziekte cystinose.
Klik hier om meer te lezen over cystinose.

Ik heb de advertentie van mijn Camper/Caravan/Vakantiewoning geplaatst, maar kan deze (nog) niet zien?
Dat kan kloppen. Vlak nadat u de advertentie hebt geplaatst, wordt door Feriaplaza gekeken of de advertentie voldoet aan de Algemene Voorwaarden. Nadat deze is goedgekeurd, staat uw advertentie online. In de regel duurt dit proces niet langer dan maximaal 8 uur. U ontvangt dan binnen 8 uur bericht als uw advertentie niet goedgekeurd is. Mocht u twijfelen of uw advertentie aan de Algemene Voorwaarden voldoet, stuur dan een bericht via de contactpagina.

Mijn land staat niet in de lijst. Kan mijn land en regio worden toegevoegd?
Ja, dat doen wij graag. Een groot aantal vakantielanden uit europa staan in onze database, maar wij voegen graag een land toe. U kunt daarvoor een mailtje sturen naar admin@feriaplaza.com. Dan wordt het snel in orde gemaakt.